Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

mac

wibbitz

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Tι έγινε στο Fashion's Night Out της Αθήνας


Τρίτο Fashion's Night Out στην Αθήνα. Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε η γιορτή μόδας στην αθηναϊκή πρωτεύουσα σε ένα event που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες του κόσμου.

Δεκάδες επώνυμοι οίκοι μόδας και εμπορικά καταστήματα του κέντρου άφησαν τις πόρτες τους ανοιχτές μέχρι αργά και οργάνωσαν ειδικές εκδηλώσεις με κύριο στόχο την ενίσχυσης της αγοράς εν μέσω κρίσης μάλιστα.

Με κύριο πυρήνα το Κολωνάκι αλλά με εκδηλώσεις σε καταστήματα όλου του κέντρου και του πλέον εμπορικού πεζόδρομου της οδού Ερμού στήθηκε ένα μεγάλο πάρτυ το οποίο τίμησαν πολλοί από τους εγχώριους celebrity.

Oι εκδηλώσεις σημείωσαν μεγάλη επιτυχία ενώ ο εμπορικός κόσμος δηλώνει υπέρμαχος της συνέχισης του Fashion's Night Out.

Και μην ξεχνάς: Αν κατοικείς στην Θεσσαλονίκη, η παγκόσμια γιορτή της μόδας θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά και στην πόλη σου. Η πρωτοβουλία της αμερικάνικης Vogue στην οποία συμμετέχουν πλέον δεκάδες πρωτεύουσες όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Παρίσι και το Μιλάνο θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη στις 20 Σεπτεμβρίου 2011.

Με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στόχος της εκδήλωσης είναι η στήριξη της αγοράς, με προσφορές, ενημερωτικές καμπάνιες, happenings και, πάνω απ' όλα, τη χαρά της συμμετοχής του κοινού σ' ένα φιλόδοξο και πρωτότυπο project.

Πιο συγκεκριμένα, πάνω από σαράντα καταστήματα, πολυκαταστήματα, ατελιέ μόδας, designers, tattoo stores, σχολές χορού, καλλιτέχνες και celebrities ενώνουν τις δυνάμεις τους που μαζί με κεντρικά καφέ και μπαρ, δημιουργούν μια ευχάριστη και δυναμική αγοραστική ατμόσφαιρα που θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Ειδικές εκπτώσεις, cocktail events στα καταστήματα, free cocktails και espresso στα συνεργαζόμενα cafes/bar/restaurants, DJ's sets και shopping parties είναι κάποια από τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα στο Vogue Fashion's Night Out Thessaloniki.


http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!