Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

mac

wibbitz

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Τα 3 νυφικά της Κιμ από τη Vera Wang!


Όταν η Κιμ Καρντάσιαν επέλεξε την οικογενειακή της φίλη, Βέρα Ουάνγκ (Vera Wang) να δημιουργήσει το παραμυθένιο νυφικό της, ήξερε πως το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο.

Αυτό που τελικά δεν γνώριζε η 30χρονη Κιμ ήταν ποιο από τα τρία φορέματα που σχεδίασε για εκείνη η Wang να προτιμήσει για να εμφανιστεί νυφούλα μπροστά στον Κρις Χάμφρεϊς.

Η ίδια η Κιμ εξομολογείται πως μέχρι και δύο ημέρες πριν την τελετή δεν ήξερε ποιό να προτιμήσει.

Τελικά, μιλώντας με την οικογένειά της και την Ουάνγκ έκανε την τελική επιλογή φορώντας το πριγκιπικό νυφικό. Μεγάλη ουρά, φουσκωτό φουρό, διαμαντένιο μπούστο, η Κιμ έμοιαζε μέσα σε αυτό σαν τη Σταχτοπούτα στο χορό, λίγο πριν αφήσει πίσω της το διαμαντένιο γοβάκι.

Η σχεδιάστρια συμπλήρωσε πως η Κιμ όντως έμοιαζε με την Σταχτοπούτα αλλά στην πιο σέξι εκδοχή της με ένα κορμί γεμάτο καμπύλες.

Η Κιμ έλαμψε στο στράπλες νυφικό της με τα μαλλιά πιασμένα ψηλά σε κότσο και με το πέπλο να καλύπτει το πρόσωπο της νύφης μέχρι τη στιγμή που συνάντησε τον καλό της στο τέλος του νυφικού διαδρόμου στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. Το πέπλο της Κιμ στηριζόταν σε ένα μεγάλο διαμαντένιο διάδημα που στόλιζε το μέτωπό της σαν άλλη αρμένισσα πριγκίπισσα, ενώ το στράπλες νυφικό είχε μεγάλη μπάσκα στη μέση και ήταν κεντημένο στο χέρι με δαντέλα "Chantilly" ενώ το φουρό του νυφικού ήταν από τούλι και με μεγάλο όγκο τη στιγμή που η ουρά ξεπερνούσε σε χλιδή και μάκρος ακόμα και εκείνη της δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Τα γοβάκια της νύφης ήταν δημιουργία του σχεδιαστή "Guiseppe Zanotti" ενώ οι βέρες που φόρεσε το ζευγάρι σχεδιάστηκαν αποκλειστικά από την καλή φίλη της οικογένειας Καρντάσιαν, Λορέν Σβαρτζ (Lorraine Schwartz) που είχε σχεδιάσει και το υπέρλαμπρο μονόπετρο της Κιμ.

Για τον πρώτο της χορό ως παντρεμένη γυναίκα, η Καρντάσιαν άλλαξε εντελώς λουκ και προτίμησε το δεύτερο φόρεμα της Βέρα, το λευκό φόρεμα τύπου γοργονέ από τη "Vera Wang" και πάλι με περισσότερη "Chantilly" δαντέλα στο μπούστο και πέταλα από οργάντζα φτιαγμένα στο χέρι για την φούστα του φορέματος.
Για το πάρτυ που ακολούθησε μέχρι τις δύο τα χαράματα το σατέν φόρεμα με το μεγάλο V στο ντεκολτέ έκλεψε τις εντυπώσεις.

Τα αξεσουάρ και κοσμήματα που προτίμησε η Κιμ και στις τρεις εμφανίσεις της ήταν επίσης "Lorraine Schwartz" όπως οι βέρες και το μονόπετρο.



http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!