Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

mac

wibbitz

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Αποκάλυψη-σοκ του πατέρα της Amy Winehouse


Σχεδόν δύο μήνες μετά τον θάνατο της Amy Winehouse, που συγκλόνισε την παγκόσμια showbiz, ο πατέρας της, Mitch Winehouse, κάνει μια εξομολόγηση-σοκ για τον χαμό της πολυαγαπημένης του κόρης.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της Amy εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η 27χρονη τραγουδίστρια πέθανε λόγω της έλλειψης του αλκοόλ.

«Οτιδήποτε κι αν έκανε η Amy, το έκανε στην υπερβολή του. Έπινε ακραία, και ακραία ήταν η αποτοξίνωση στην οποία υπέβαλλε τον εαυτό της» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Associated Press, ενώ πρόσθεσε ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια υπέφερε πολύ από την έλλειψη του ποτού.

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε, ήταν τόσο έντονα τα στερητικά σύνδρομα που βίωνε η κόρη του, ώστε έχανε πλήρως τη συνείδησή της και την αίσθηση του χώρου.

Η άποψη αυτή του πατέρα της 27χρονης τραγουδίστριας συγκλίνει κατά πολύ με τις τοξικολογικές εξετάσεις που βγήκαν στα τέλη Αυγούστου και αποδεικνύουν πως στο σώμα της Amy δεν υπήρχαν απαγορευμένες ουσίες, παρά μόνο ένα φάρμακο που χορηγείται σε όσους ασθενείς κάνουν αποτοξίνωση από το αλκοόλ.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!