Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

mac

wibbitz

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

JLo: η σπαρταριστή καμπάνια για την Kohl's.


Τις δυνάμεις τους ενώνουν και πάλι οι δύο πρώην Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) που συμμετέχουν σε μια σειρά σπαρταριστών διαφημίσεων για λογαριασμό της φίρμας Kohl's.

Το χωρισμένο ζευγάρι επανενώνεται για λογαριασμό της διάσημης φίρμας!
Το χωρισμένο ζευγάρι επανενώνεται για λογαριασμό της διάσημης φίρμας!

Oι δύο σταρ που θα λανσάρουν ο καθένας τη δική του σειρά ρούχων για την γνωστή εταιρία, μας δείχνουν πως ακριβώς δούλεψαν στις εγκαταστάσεις της Kohl's, όπου ένας φύλακας δεν δείχνει να αναγνωρίζει την λατίνα σταρ ενώ ο πρώην σύζυγός της Μαρκ δεν φαίνεται να τα πηγαίνει καλά ούτε καν με την καφετιέρα!

Μετά το χωρισμό των δύο τραγουδιστών μέσα στο καλοκαίρι, η εταιρία αποφάσισε να προωθήσει τις συλλογές (ανδρική για τον Μαρκ και γυναικεία για την Jlo) των δύο χωριστά με διαφορετικά σποτάκια!

Βέβαια, εκπρόσωπος της εταιρίας, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως ο χωρισμός των δύο celebrity δεν επηρέασε τη συμφωνία με την εταιρία ενδυμάτων και αξεσουάρ. Τόσο η Τζένιφερ όσο και ο Μαρκ είχαν υπογράψει ξεχωριστό συμβόλαιο με την Kohl's!

Ταυτόχρονα και εν όψει του λανσαρίσματος της συλλογής ρούχων και αξεσουάρ που φέρουν την υπογραφή της, η Λόπεζ τόνισε πως το να βρίσκεται στη δουλειά αυτή και το να συνεργάζεται με την εν λόγω φίρμα, υπήρξε ευλογία.

"Είμαι ευλογημένη που μπόρεσα να συνεργαστώ με τους καλύτερους σχεδιαστές και να δημιουργήσω μια σειρά εμποτισμένη από τις εμπειρίες μου. Την λατρεύω και πάντα λάτρευα τη μόδα από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι"!




http://www.womenonly.gr

1 σχόλιο:

  1. I appreciate, cause I discovered exactly what I was taking a look
    for.

    You've ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

    Here is my blog post - witsdigest.sharewits.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!