Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

mac

wibbitz

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Διόνυσος: Εγκατέλειψε τα κουτάβια σ’ έναν κουβά

Η Ειρήνη Ψαρρού, που δραστηριοποιείται με τη φροντίδα αδέσποτων και μη ζώων στα βόρεια προάστια της Αττικής καθώς είναι μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Διονύσου, έχει έρθει...
πολλές φορές αντιμέτωπη με την αδιαφορία και την εγκληματική αμέλεια δήθεν «φιλόζωων». Πολύ συχνά παρατάνε έξω από το σπίτι της ζώα, επειδή ξέρουν ότι εκείνη νοιάζεται. Άλλες φορές τα εγκαταλελειμμένα ζώα (θυμίζουμε ότι η εγκατάλειψη ζώου διώκεται από τον νόμο 4039/2012) συνοδεύονται και από σημειώματα…


Χτες λοιπόν βρήκε στην περίφραξη του σπιτιού της δεμένο ένα πόιντερ και μέσα σ’ έναν πλαστικό κουβά παρατημένα δύο πανέμορφα κουτάβια.

Το σημείωμα που άφησε ο ξετσίπωτος «φιλόζωος», ο οποίος φόρτωσε τις δικές του ευθύνες στη πλάτη ενός άλλου ανθρώπου, έγραφε το πότε γεννήθηκαν, πότε τους έχει γίνει αποπαρασίτωση, τι είδους τροφή τρώνε και ότι πάνε πακέτο με το πόιντερ που επίσης παράτησε εκεί.

Και επειδή δεν πρέπει να φοβόμαστε τις λέξεις ή να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας παραθέτουμε αυτούσιο το κειμενάκι που έγραψες στη σελίδα της στο facebook εξοργισμένη η Τίνα Βάμβουρα, η οποία επίσης προσφέρει έργο για τ' αδέσποτα.

Τονίζει η κα Βάμβουρα και το προσυπογράφουμε και εμείς: «Όταν είσαι ανευθυνοηλίθιος, πας ζευγαρώνεις σκυλιά. Μετά βάζεις τα κουτάβια μέσα σε έναν κουβά, τα κρεμάς σε έναν φράχτη, βάζεις κι ένα σημείωμα να ξέρει ο άλλος πότε θα τους κάνει πάρτι γενεθλίων, του δένεις εκεί κι ένα πόιντερ δώρο.

Βάλε όμως και το όνομά σου. Να ξέρουμε σε ποιον να πούμε μπράβο μαλ@κα! Να μη σε λέμε σκέτο ανώνυμο μαλ@κα».

zoosos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!