Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

mac

wibbitz

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Κοιμητήριο μικρών ζώων

Κοιμητήριο μικρών 
ζώων δημιουργήθηκε 
και λειτουργεί στους Γαργαλιάνους όπου 
οι ιδιοκτήτες μικρών κατοικίδιων...
ζώων μπορούν να βρουν ένα ειδικό και όμορφα διαμορφωμένο χώρο για να θάψουν τα αγαπημένα τους ζώα. 

Η ιδέα ανήκει στην Αγγελική Λογοθέτη την οποία και υλοποίησε, έτσι ώστε οι φιλόζωοι της περιοχής να βρουν μια λύση στο τι να κάνουν το κατοικίδιο τους όταν αυτό πεθάνει.  Μάλιστα οι ίδιοι αναλαμβάνουν να παραλάβουν το νεκρό ζώο από το σπίτι του ιδιοκτήτη ή από κάποια κτηνιατρική κλινική και να το μεταφέρουν για ταφή στον συγκεκριμένο χώρο που περιβάλλεται από λεβάντες και ελιές. 

Μιλώντας με την κ. Λογοθέτη μας επισήμανε ότι αυτό ξεκίνησε από την προσωπική εμπειρία που είχαν και οι ίδιοι όταν πέθαναν τα δύο σκυλιά τους, ο Πέρυ και ο Κάστωρ, ήθελαν να έχουν μια λύση για το τι θα τα κάνουν, θέλοντας να βρίσκονται σε κάποιο ασφαλές μέρος. 



«Απευθυνόμαστε σε φιλόζωους που θέλουν να έχουν μια λύση όταν “φύγει” το σκυλάκι τους και άλλη λύση δεν υπάρχει. Και στο βουνό  να το θάψεις παράνομο είναι και στα σκουπίδια να το πετάξεις είναι απάνθρωπο. Άλλος τέτοιος χώρος στην Πελοπόννησο δεν υπάρχει, ενώ το θέμα είναι και υγειονομικό για να μην καταλήγουν τα ζώα στα σκουπίδια. Ο χώρος είναι ήδη διακοσμημένος με 350 λεβάντες και 30 περίπου ελιές. 

Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά στο χώρο μας, ενώ ο ιδιοκτήτης μπορεί να είναι παρών στην ταφή ή να το επισκεφτεί όποτε μας ζητήσει. Τοποθετούμε μια μικρή ζωγραφιστή πέτρα πάνω από κάθε τάφο και εφόσον μας ζητηθεί, μπορούμε να τοδιακοσμήσουμε ή να βάλουμε την φωτογραφία του ζώου».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Αγγελική Λογοθέτη στο τηλέφωνο 6948-881870, όπως και μέσα από το site http://koimitiriozoon.gr


http://filiatranet.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Η αγάπη μας για τα ζώα φαίνεται ακόμη κι αυτή τη δύσκολη στιγμή που δεν παίρνουμε την απόφαση να τα πετάξουμε στα σκουπίδια αλλά τα θάβουμε με αξιοπρέπεια. Είμαι η Μάρσα από "Τα ΣκυλοΝέα Της Μάρσας"
    taskylonea.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!