Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

mac

wibbitz

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Εισέβαλε σε μαντρί όχι για να κλέψει αλλά για να κάνει... σεξ με ένα πρόβατο!


Ενα τραγελαφικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Ρόδο με πρωταγωνιστή έναν Τυνήσιο, ο οποίος εισέβαλε σε μαντρί, πλάκωσε στο ξύλο τον κτηνοτρόφο, του έσπασε το φορτηγό, απείλησε με μαχαίρι τους γιους του και όλα αυτά, όχι για να κλέψει, αλλά για να κάνει...
σεξ με ένα πρόβατο!

Οπως αναφέρει το rodosalarm.gr όλα ξεκίνησαν όταν ο κτηνοτρόφος αντιλήφθηκε τον εισβολέα - Τυνήσιο στο μαντρί του.

Αντιμετωπίζοντάς τον με ψυχραιμία του ζήτησε απλά να φύγει. Ακείνος, όχι μόνο αρνήθηκε αλλά του επιτέθηκε και προσπάθησε να τον χτυπήσει με ένα ξύλο. Και δεν έμεινε εκεί... Του έσπασε και το παμπρίζ του φορτηγού του που ήταν σταθμευμένο έξω από τη στάνη.

Αμέσως, στο μαντρί κατεύθασαν... δυνάμεις, που δεν ήταν άλλοι από τους δύο γιους του κτηνοτρόφου. Ο Τυνήσιος, όμως, δεν το έβαζε κάτω. Επιτέθηκε και σε αυτούς, απειλώντας τους, μάλιστα, με ένα μαχαίρι.

Οπως είναι φυσικό, ακολούθησε... μάχη. Τελικά, ο κτηνοτρόφος με τη βοήθεια των γιων του κατάφερε να ακινητοποιήσει τον Τυνήσιο και να τον παραδώσουν στην Αστυνομία.

Οταν στο τμήμα, όπου και οδηγήθηκε ρωτήθηκε τι γύρευε στο μαντρί, έδωσε μια απάντηση, αν μη τι άλλο, αποστομωτική: Ηθελε να βρει ένα πρόβατο για να κάνει... σεξ... Και φυσικά άφησε τους πάντες άφωνους!


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!