Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

mac

wibbitz

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Γάτα την έβγαλε... καθαρή στο πλυντήριο ρούχων


Μια γάτα στη Νότιο Αφρική βγήκε από το πλυντήριο ρούχων ύστερα από κανονική πλύση σχεδόν δύο ωρών σώα και αβλαβής, όπως γράφει... η εφημερίδα The Star.

Η 63χρονη Κάριν Μπένετ άκουγε νιαουρίσματα, αλλά έψαχνε μάταια την μαύρη γάτα της, Ταμπίθα, επί μια ώρα και 45 επτά μέχρι που την είδε να στροβιλίζεται μέσα στο πλυντήριο ανάμεσα σε σαπουνάδες..

Έκλεισε τον διακόπτη και με αγωνία άνοιξε την πόρτα του πλυντηρίου που είχε μπλοκάρει. Όταν κατάφερε να απεγκλωβίσει την Ταμπίθα, την μετέφερε στον κτηνίατρο, ο οποίος την φρόντισε για σοκ και υποθερμία.

Στους πνεύμονες της Ταμπίθα είχε συγκεντρωθεί υγρό από το νερό του πλυντηρίου, αλλά ύστερα από πέντε ώρες φροντίδας και στεγνώματος, επέστρεψε στο σπίτι υγιής, ανέφερε η εφημερίδα.

«Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Θα πρέπει να κοιμόταν εκεί μέσα» είπε η Μπένετ και πρόσθεσε ότι ο κτηνίατρος της είπε ότι η Ταμπίθα έχασε δύο από τις ζωές της.

Η ίδια, πάντως, η Ταμπίθα φαίνεται ότι ξεπέρασε γρήγορα τη δοκιμασία αφού μπήκε και πάλι να κρυφτεί στα πιο απίθανα μέρη.

Η Μπένετ, μάλιστα, υποστηρίζει ότι αυτό που έσωσε τη ζωή της γάτας της είναι ότι για λόγους οικονομίας, τους τελευταίους μήνες είχε ξεκινήσει να πλένει στο πλυντήριο μόνο με... κρύο νερό.
palo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!