Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

mac

wibbitz

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Γυναικεία ρούχα | Μόδα 2012 | Dressing Bar

Αποκέντρωσις

Τα Νότια Προάστια τα έχω φάει τελευταία με το κουτάλι, ας όψεται το στεφάνι και οι κουμπάροι (αφού είμαι τόσο μικροαστικιά). Malone’s, Μωσαϊκό, ακόμα και σε κάτι 90s ροκάδικα που παίζουν 4 Non Blondes με έχουν σούρει κατά καιρούς. Αλλά όχι, ότι υπήρχε το Dressing Bar δεν με είχαν ενημερώσει. Η Πόπη και η Βασιλική  δεν ήθελαν ένα ακόμη μαγαζί στο κέντρο: προείχε για αυτές να ενισχύσουν την τοπική αγορά, και να ανοίξουν στους έλληνες σχεδιαστές (τους οποίους στηρίζουν αποκλειστικά) τον δρόμο προς τον Νότο. Στο Dressing Bar τα ρούχα και τα αξεσουάρ είναι αποκλειστικά ελληνικά, και αν αγοράσεις θα το κάνεις ακούγοντας, πιθανότατα, Queens Of The Stone Age (αλλά το Make It Wit Chu που είναι πιο, ξέρεις, μελωτικό) και πίνοντας κοκτέιλ, αυτή ήταν και η ιδέα από την αρχή, να κάνουν τα ψώνια ευχάριστα. Πιο ευχάριστα δηλαδή από ό,τι είναι ήδη.
Τ-shirt Pinelopi
 
Τσάντα παραλίας, ή μάλλον more than τσάντα παραλίας, Ioanna Kourbela
 
Τα βερνίκια νυχιών Adamo είναι, φυσικά, ελληνικά και αυτά. Ή μιλάμε ή δεν μιλάμε.
 
Την αρμένικη επίσκεψη που έκανα στας Ηλιουπόλεις με τον Συνεργάτη την αξιοποίησα δοκιμάζοντας ενοχλητικά. Όπως σε εκείνη την ταινία με τον Βουτσά και τα τόπια υφάσματος φαντάσου, αλλά να τα φοράς κιόλας. Οι ιδιοκτήτριες είναι από το υλικό που θέλεις τις φίλες σου, και όσο για τα περί επιχείρησης, τη γνώμη μου για τους ανθρώπους που τολμούν σε τέτοιες εποχές αυτό το περιβόητο “κάτι δικό τους” την ξέρεις. Τους παραδέχομαι.
Αυτό το ρούχο που κυμαίνεται μεταξύ φούστας και φορέματος ανάλογα με τους σκοπούς σου, είναι Digitaria. Τα διαμπερή παπούτσια Jeffrey Campbell. Αν σου αρέσουν, θέλω να σε βεβαιώσω προσωπικά ότι είναι άνετα. Μα ναι.
Και αυτή η garage glam μπλούζα ό,τι πρέπει για αύριο που παίζουν οι Fuzztones είναι της ελληνίδας Pinelopi, η οποία φτιάχνει tshirts πολύ ευρέος γούστου. Κάπου θα σε πιάσει, σαν να λέμε.
 
Εμένα π.χ. με έπιασε εδώ, με αυτό το κοντομάνικο φούτερ Flashdance κάπως.
 
Το αφηρημένο “φόρεμα με οριζόντια ρίγα σε μήκος Dita Von Teese” το ψάχνω καιρό (από τότε που είδα πώς πηγαίνει στα φεστιβάλ, και μελαγχόλησα που τρία λεπτά στη Μαλακάσα με κάνουν Βασιλιά της Σκόνης). Είναι αδυσώπητο με τα τυχόν επιπλέον κιλά (… έχω συναίσθηση), και τιμωρεί με αυτόματες διαδικασίες την ύβρι απέναντί του, αλλά είπα να ζήσω λίγο στα όρια. Και οι άλλοι δηλαδή, όσοι θα διασταυρωθούν μαζί μου ενώ το φοράω. Είναι καλοκαιρινό πλεκτό της Ioanna Kourbela.
 
Οι τρύπες τελευταία λέξη της μόδας, χωράνε παντού φέτος (Τρύπες; Χωράνε Παντού; Από το Δεν Χωράς Πουθενά; Τρύπες; Έλα μη μου πεις, ζωγραφιές έκανα σήμερα με το ελληνικό ροκ). Το t-shirt είναι και αυτό της Pinelopi. To πήρα.
Βασιλική και Πόπη, ο Συνεργάτης τους έκανε και λίγα κοντινούλια, καλλιτεχνικά, όσο σιχτίριζε από μέσα του για τις απανωτές εκρήξεις οιστρογόνων.
Photos: Thodoris Markou Dressing Bar: Ελευθερίου Βενιζέλου 140, Ηλιούπολη, 210 995009

Πηγη:http://www.fashionism.gr/10/dressing-bar/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!