Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

mac

wibbitz

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Μόδα Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011


H αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και είναι θέμα λίγων μόνο εβδομάδων να αρχίσουμε να απολαμβάνουμε και πάλι τις φωτεινές και πιο ζεστές μέρες της Άνοιξης.
Τα πιο βαριά ρούχα θα παραμερίζονται σταδιακά και την θέση τους θα αντικαταστήσουν τα πιο ελαφρά και χαρούμενα κομμάτια της καλοκαιρινής σεζόν.
Ας μπούμε λοιπόν από τώρα σε πιο χαρούμενη καλοκαιρινή διάθεση και ας προετοιμαστούμε για τις απαραίτητες στιλιστικές αλλαγές στην γκαρνταρόμπα μας έχοντας ως γνώμονα τις φετινές τάσεις της μόδας όπως υπαγόρευσαν οι μεγάλοι οίκοι μόδας στα Fashion shows για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011. Ζωηρά εκτυφλωτικά fluo σε όλα τα χρώματα της ίριδας πλημμύρησαν στις πασαρέλες αναζωογονώντας με ένταση την εμφάνισή και διάθεσή μας.Τα λουλουδάτα εμπριμέ επιμένουν και φέτος σε όλα τα χρώματα, μεγέθη και κομμάτια κοσμώντας όλων των ειδών τα υφάσματα από αέρινες διαφάνειες μέχρι και τα αγαπημένα μας jean.Άλλοτε φαρδιές και άλλοτε πολύ στενές, οριζόντιες, κάθετες και πλάγιες οι ρίγες είναι ένα από τα σχέδια που θα δούμε σε πολλά ρούχα φέτος. Στις πασαρέλες τις είδαμε σε έντονα μοτίβα αλλά για το δικό μας καθημερινό ντύσιμο προτιμάμε την διακριτική πιο λεπτή εκδοχή του και αποφεύγουμε τις οριζόντιες στα σημεία του σώματος με έξτρα κιλάκια.


http://www.e-gynaika.gr/fashion/fashion-trends-spring-summer-2011/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!