Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

mac

wibbitz

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Τί είναι αυτό που φωσφορίζει στις ακτές της Ιαπωνίας; (ΕΙΚΟΝΕΣ)







Το φως του φεγγαριού αντικατοπτρίζει την εκθαμβωτική μπλε λάμψη των....







Φωσφορίζοντα καλαμάρια γνωστά και ως
«Firefly squids» που ζουν στo Toyama Bay της Ιαπωνίας, αποθανάτισε
πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός. Το φως του φεγγαριού αιχμαλωτίζεται στις
εξωτερικές τους μεμβράνες προκαλώντας μια εντυπωσιακή μπλε λάμψη.





Καλαμάρια που φωσφορίζουν στις ακτές της Ιαπωνίας (3)

Καλαμάρια που φωσφορίζουν στις ακτές της Ιαπωνίας (4)


Καλαμάρια που φωσφορίζουν στις ακτές της Ιαπωνίας (2)


Καλαμάρια που φωσφορίζουν στις ακτές της Ιαπωνίας (1)



πηγη

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Οι αρκούδες ξύπνησαν στο Περιβαλλοντικό Κέντρο


Μέσα στο χιονισμένο ακόμα Καταφύγιο της Αρκούδας, στο Νυμφαίο της Φλώρινας ξύπνησαν από το χειμέριο ύπνο οι αρκούδες. Φέτος ο βαρύς χειμώνας κράτησε τις αρκούδες σε χειμέριο ύπνο για σχεδόν 3 μήνες (τέλη Δεκέμβρη-μέσα Μάρτη). Για τις πρώην αιχμάλωτες....





αρκούδες του Καταφυγίου είναι πολύ σημαντικό να ακολουθούν φυσικό βιολογικό κύκλο και να πέφτουν σε χειμέριο ύπνο. Το ξύπνημα των αρκούδων σημαίνει και την άφιξη της άνοιξης, καθώς με το αλάνθαστο ένστικτο που διαθέτουν γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να δούμε κακοκαιρίες για μακρύ χρονικό διάστημα!

Η πρώτη αρκούδα του Καταφυγίου που ξύπνησε φέτος ήταν ο Μίσα και λίγες ημέρες αργότερα ξύπνησαν και οι αδερφές του, η Βέσνα και η Μπάρμπαρα. Η Βέσνα μάλιστα άρχισε ήδη τα παιχνίδια, ενώ ο Μίσα με τη Μπάρμπαρα δείχνουν να απολαμβάνουν τον ήλιο!

Ο Γιωργάκης και η Ειρήνη, για μία ακόμη χρονιά μοιράστηκαν τη φωλιά τους και ξύπνησαν μαζί, αλλά ακόμα δεν είναι ιδιαίτερα κινητικοί. Οι υπόλοιπες αρκούδες φώλιασαν μόνες τους.

Ο Κυριάκος ξύπνησε και μετά από λίγες ώρες παιχνιδιού έκανε ήδη το πρώτο του μπάνιο στην ειδικά διαμορφωμένη λίμνη εντός του Καταφυγίου!

Ο Γιώργος, ο μαύρος αρκούδος, και ο Ανδρέας (48 ετών), ο παγκοσμίως γηραιότερος αρκούδος σε Καταφύγιο κοιμούνται ακόμα. Όπως κάθε χρόνο είναι οι πρώτοι που αποσύρονται στις φωλιές τους και οι τελευταίοι που ξυπνάνε! Στη φωλιά τους παραμένουν ακόμα ο Μήτσος, ο Duke και η Τασούλα, η οποία φέτος κοιμήθηκε σε φυσική φωλιά που έσκαψε η ίδια.

Αν και το χιόνι μέσα στο Καταφύγιο δυσκολεύει τις κινήσεις τους, όλες οι αρκούδες δείχνουν να το απολαμβάνουν και περνούν αρκετές ώρες της ημέρας ξαπλωμένες πάνω σ’ αυτό! Προς το παρόν δεν έχουν διάθεση για φαγητό, κάτι που είναι φυσιολογικό καθώς οι αρκούδες όταν ξυπνάνε από τον χειμέριο ύπνο.

Οι επισκέπτες μπορούν από αυτό το Σάββατο, 24 Μαρτίου, να τις επισκέπτονται καθημερινά (και τις αργίες) από τις 10.00 ως τις 16.30 και να ενημερώνονται τόσο στο Καταφύγιο της Αρκούδας στο Νυμφαίο όσο και στους υπόλοιπους χώρους του Περιβαλλοντικού Κέντρου του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ (Κέντρο Ενημέρωσης για την Αρκούδα στο Νυμφαίο και Καταφύγιο & Κέντρο Ενημέρωσης για το Λύκο στην Αγραπιδιά).

Περισσότερες πληροφορίες για τους επισκέπτες και ραντεβού για τα σχολεία στο www. arcturos. gr και στο 23860 31155.

Χειμέριος ύπνος και όχι χειμερία νάρκη

Κατά τους χειμερινούς μήνες η αρκούδα πέφτει σε χειμέριο ύπνο και όχι νάρκη αφού μπορεί να ξυπνήσει αν ενοχληθεί. Αξιοσημείωτο είναι πως ενώ όλα τα ζώα που πέφτουν σε χειμέριο ύπνο πρέπει κατά καιρούς να ξυπνήσουν για να αποβάλουν τα ούρα τους, η αρκούδα δεν χρειάζεται να κάνει κάτι τέτοιο διότι διαθέτει έναν μοναδικό μηχανισμό ανακύκλωσης της ουρίας. Το άλλο αξιοσημείωτο είναι ότι η αρκούδα γεννά κατά τη διάρκεια του ύπνου 1-3 μικρά που ζυγίζουν μόλις 200-300 γραμμάρια το καθένα!


ΠΗΓΗ: econews.gr

Ο σκύλος - γίγαντας βγάζει βόλτα τα παιδάκια του νοσοκομείου








Πώς να μην συγκινηθεί κανείς βλέποντας αυτές τις εικόνες που δείχνουν πόση αγάπη μπορούν να ανταλλάξουν τα ζώα και τα παιδιά μεταξύ τους.
Ο Ralf είναι ένας γλυκός σκύλος, λίγο μεγαλύτερος από τους άλλους, ράτσας Schnauzer που χαρίζει χαμόγελα στο......




νοσοκομείο παίδων "Royal" στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.
Ο Ralf είναι εθελοντής οδηγός σκύλος ο οποίος βοηθά τα άρρωστα παιδιά του νοσοκομείου να περπατήσουν και να κάνουν βόλτα στους διαδρόμους.
Δεν είναι λίγες οι φορές που κάθεται και κατά τη διάρκεια των εξαντλητικών για τα μικρά παιδιά χημιοθεραπειών μαζί με αυτά στο θάλαμο.
Ο γίγαντας Ralf όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά έφερε το χαμόγελο στον μόλις 15 μηνών Zeke Harrison ο οποίος πάσχει από μια σπάνια γενετική διαταραχή η οποία δεν επιτρέπει στο σώμα του να διασπάσει την πρωτεϊνη και μπορεί ακόμη και να τον σκοτώσει.

Η δύο ετών Claire Couwenberg έκανε την πρώτη της βόλτα παρέα με το Ralf πέντε μέρες μετά την εγχείρηση για την αφαίρεση καρκινικών όγκων στα νεφρά της.
Η μητέρα της Claire είπε ότι η κόρη της σηκώθηκε μόνη της από το κρεβάτι μόλις είδε τον Ralf. "Μόλις τον είδε σηκώθηκε αργά, με ασταθή βήματα και άρχισε να περπατάει.
Τώρα δεν την σταματάει κανείς.
Είμαι χαρούμενη, δεν βρίσκω λέξεις..." είπε η μητέρα της μικρής.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο πολύ βοηθούν τα σκυλιά τους ασθενείς και ειδικά τα μικρά παιδιά.



πηγη

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Αυτός είναι ο ακριβότερος σκύλος του κόσμου! Πουλήθηκε για 1.250.000€!


Ο εκτροφέας του, που κάνει αυτή τη δουλειά εδώ και 10 χρόνια, ποτέ δεν φαντάστηκε πως ένα από σκυλιά του θα έπιανε αυτή την τιμή. Το θιβετιανό μαντρόσκυλο πουλήθηκε σε Κινέζο εκατομμυριούχο για 1.250.000€ που αποτελεί και τιμή ρεκόρ για αγορά σκύλου. Ο Κινέζος επιχειρηματίας ελπίζει πως ο σκύλος θα...
...του αποφέρει πολύ περισσότερα χρήματα αφού σκοπεύει να ενοικιάζει τον σκύλο προς αναπαραγωγή έναντι σεβαστού αντιτίμου...
πηγη

Άγριοι λύκοι την καλωσορίζουν με απίστευτο τρόπο! (video)


Αφού πέρασε πάνω από 2 χρόνια συναναστρεφόμενη με μία αγέλη λύκων σε Πολικό ζωολογικό πάρκο της Νορβηγίας η γυναίκα αυτή επιστρέφει, μετά από απουσία 2 μηνών. Δείτε την απίστευτη υποδοχή που της κάνουν στο coolαριστό βίντεο που ακολουθεί...

πηγη

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Κόκορας επιτίθεται σε δημοσιογράφο!


Αυτές είναι οι δυσκολίες του επαγγέλματος..
Η δημοσιογράφος του NBC 10 Katie Davis ετοιμοπόλεμη και μάχιμη όπως πάντα έκανε το...
ρεπορτάζ της όταν ξαφνικά της επιτέθηκε ένας κόκορας αιφνιδιάζοντάς την. Η νεαρή αντιμετώπισε με χιούμορ την περιπέτειά της αλλά το βίντεο με το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο κάνει το γύρο του YouTube.

πηγη

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Διασώστρια δίνει το φιλί της ζωής σε τραυματισμένο λύκο!


Ένας λύκος που ακούει στο όνομα Navarre διασώθηκε από τα παγωμένα νερά του ποταμού Limentra στην επαρχία της Μπολόνια στην Ιταλία.

Ο λύκος βρέθηκε υποσιτισμένος, με παράλυση των πίσω άκρων και με 35 σφαιρίδια μολύβδου στο σώμα του....


Μέλη του Κέντρου Μόντε Adone για τη διατήρηση και την έρευνα των εξωτικών ειδών της άγριας πανίδας νάρκωσαν το λύκο με ηρεμιστικό όπλο και τον έφεραν στην ακτή, όπου του έκαναν τεχνητή αναπνοή και του έδωσαν το φιλί της ζωής!

Η επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιανουαρίου σήμερα ο Navarre είναι καλά στην υγεία του και σύντομα θα επιστρέψει στο φυσικό του περιβάλλον.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

http://exofitsio.blogspot.com/2012/03/blog-post_26.html

Μαμά πάπια διασχίζει με τα παιδιά της μια πολυσύχναστη λεωφόρο! [βίντεο]


Ο καθένας γνωρίζει ότι τα παπάκια ακολουθούν την μαμά τους παντού και πάντα!

Ωστόσο ορισμένες φορές η μαμά δεν αντιλαμβάνεται την βαρύτητα των πράξεων της!

Όπως η μαμά πάπια που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η οποία δεν δίστασε να διασχίσει μία από τις μεγαλύτερες λεωφόρους στην Washington.

Ευτυχώς κάποιοι περαστικοί αντιλήφθηκαν το… απονενοημένο της μαμάς και σταμάτησαν την κίνηση!

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: mediagate.gr

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

5 λάθη που καταστρέφουν το στυλ σου


Πιστεύεις ότι το στυλ σου είναι μοναδικό και ξεπερνάς ακόμα και την Τάμτα σε πρωτοτυπία.

Προτού ανοίξεις το δικό σου fashion μπλογκ, τσέκαρε μήπως κάνεις λάθη που καταστρέφουν το στυλ σου χωρίς να το συνειδητοποιείς.

Μπερδεύεις πολλές τάσεις της μόδας μαζί στην ίδια εμφάνιση:

Το mix & match έχει τα όριά του και σίγουρα το να φορέσεις όλες της τάσεις της μόδας μαζί, μπορεί να σε μεταβάλει σε κινούμενο πατρινό καρναβάλι. Προσπάθησε κάθε εμφάνισή σου να επικεντρώνεται σε μία από τις τάσεις της άνοιξης ή του καλοκαιριού και φυσικά ότι φοράς να ταιριάζει στο σώμα σου και στο στυλ σου.

Έβαλες όλα τα σακουλιασμένα και φαρδιά ρούχα μαζί:

Υπάρχουν ημέρες που όλες θέλουμε να φορέσουμε ένα τσουβάλι και να βγούμε στο δρόμο. Βέβαια, η τακτική του να φορέσεις όλα τα φαρδιά ρούχα μαζί, όχι μόνο δεν κρύβει τυχόν ατέλειες αλλά σε κάνει να μοιάζεις πιο μεγαλόσωμη. Αντί να κρύβεσαι πίσω από τεράστια ρούχα, φρόντισε να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία. Αν για παράδειγμα η κοιλίτσα σου δείχνει πρησμένη, καμουφλάρισέ την κάτω από ριχτό μπλουζάκι και συνδύασε το με φούστα τζιν που θα αφήνει ακάλυπτα τα όμορφα πόδια σου.

Έβαλες όλα τα στενά μαζί;

Κάποιες φορές σε κάποια κομμάτια ναι μεν το φερμουάρ κλείνει αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σου εφαρμόζουν γάντι. Προσπάθησε να είσαι ρεαλίστρια σχετικά με τα νούμερα ρούχων που προτιμάς, γιατί το πολύ στενό σκοτώνει... το στυλ! Φρόντισε να μπορείς να αναπνέεις μέσα στα ρούχα που φοράς.

Δεν περιποιείσαι σωστά τα ρούχα σου:

Δίνεις τόσα χρήματα για να αγοράσεις ξεχωριστά κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σου αλλά αφιερώνεις τόσο μα τόσο λίγο χρόνο και κόπο για να τα περιποιηθείς σωστά. Ο τρόπος είναι ένας: κρατάς τις ετικέτες και πλένεις ή στεγνώνεις ή σιδερώνεις τα ρούχα σου όπως ακριβώς πρέπει.

Το καλσόν στο χρώμα του δέρματος:

Μόνο η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να ξεφεύγει με ένα τέτοιο σφάλμα. Κατά τα άλλα, αυτό το γυαλιστερό nude καλσόν μπορεί να χαντακώσει ακόμα και το πιο αξιοζήλευτο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου. Κι επειδή η εποχή σε ωθεί να σφάλεις, μην σε δω με σορτσάκι τζιν και καλσόν στο χρώμα του δέρματος, κάηκες!


Πηγή : http://www.womenonly.gr

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Το κομμωτήριο του μήνα! Όλγα ART TIME.THE BEST SERVICES FOR YOU

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης,υπάρχει ένας ξεχωριστός χώρος ομορφιάς,που θα προσφέρει τις υψηλές υπηρεσίες σε κάθε κυρία που θέλει το καλύτερο για τα μαλλιά της.
Πάντα με τα Νο1 προιόντα υψηλής ποιότητας.Ζητήστε:
Βαφή Space Color(Μέλι,Χαμομήλι,Λάδι ελιάς βιολογικής καλλιέργειας)
Macadamia Natural Oil Η καλύτερη στον κόσμο θεραπεία και αναδόμηση και όχι μόνο...

Πρασιάδου Όλγα
Καραολή Δημητρίου 34:Πλ. Αντιγονιδών
Θεσ/νίκη
Τηλ. 2310-551125
Email:artimeolga@yahoo.com

Άλλος το ταλέντο στη μουσική και άλλος στη φωνή


Άλλος το ταλέντο στη μουσική και άλλος στη φωνή

http://topeiraxtiri.blogspot.com/2012/03/blog-post_4214.html

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Curlers.ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.Τέλειες μπούκλες.


Μπορεί να έχετε δοκιμάσει μαγνητικά, εύκαμπτα, θερμαινόμενα, με σφουγγάρι και πολλά άλλα Curlers για να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα σε μπούκλες.
Τώρα λοιπόν σας προσφέρουμε ακόμη μία εναλλακτική μορφή για ελαστικές, εύκαμπτες μπούκλες γεμάτες ένταση και κίνηση.

H TNT HAIR είναι μια Ελληνική κομμωτηριακή εταιρία που ιδρύθηκε με στόχο την παραγωγή επαγγελματικών προϊόντων για την ομορφιά, αποκλειστικά για τον χώρο του κομμωτηρίου, εμπνευσμένα από την μέλισσα και την ελληνική φύση. Η επιλογή μας αυτή ήταν συνέπεια της εμπειρίας μας και της αγάπης μας για προϊόντα απλά ωφέλιμα και χρηστικά, σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες, μοιραζόμενοι κοινούς στόχους και αξίες.
Οι βασικές αρχές που διέπουν όλα μας τα προϊόντα είναι
• Επιλογή συστατικών υψηλής ποιότητας και νέες τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες
• Εμπλουτισμένα, από εκχυλίσματα βοτάνων και φυσικών συστατικών μέγιστης αποτελεσματικότητας( Η επιλογή όλων των φυσικών συστατικών έχει γίνει βάσει κλινικών μελετών που αποδεικνύουν την δράση τους).
• Αποφυγή υπερβολικών υποσχέσεων.
• Προσιτές τιμές, με σεβασμό στον επαγγελματία και τον καταναλωτή.
Το αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας μελισσοκομικό προϊόν που είναι το μέλι συνδυάζεται ιδανικά με τα φυσικά συστατικά και τα εκχυλίσματα ( εκχύλισμα χαμομηλιού, φυσικό λάδι ελιάς βιολογικής καλλιέργειας, αμυγδαλέλαιο, δενδρολίβανο, ηλίανθος, εκχύλισμα φύλλων ελαιοδέντρου) έτσι ώστε σε κάθε σειρά:
• Χρωστικά
• Προϊόντα ξανοίγματος
• Προϊόντα περιποίησης
τα αντίστοιχα συστατικά που χρησιμοποιούνται να εξασφαλίζεται η μέγιστη δραστικότητα τους.
Μαζί ... μπορούμε!!

T.N.T. HAIR
Αγαλλιανού 22
Τ.κ. 543 52-Θεσσαλονίκη
Τηλ:2310-954230 F:2310-954232
Email:info@tnthair.gr

TNT Natural Hair Products.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.



H TNT HAIR είναι μια Ελληνική κομμωτηριακή εταιρία που ιδρύθηκε με στόχο την παραγωγή επαγγελματικών προϊόντων για την ομορφιά, αποκλειστικά για τον χώρο του κομμωτηρίου, εμπνευσμένα από την μέλισσα και την ελληνική φύση. Η επιλογή μας αυτή ήταν συνέπεια της εμπειρίας μας και της αγάπης μας για προϊόντα απλά ωφέλιμα και χρηστικά, σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες, μοιραζόμενοι κοινούς στόχους και αξίες.
Οι βασικές αρχές που διέπουν όλα μας τα προϊόντα είναι
• Επιλογή συστατικών υψηλής ποιότητας και νέες τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες
• Εμπλουτισμένα, από εκχυλίσματα βοτάνων και φυσικών συστατικών μέγιστης αποτελεσματικότητας( Η επιλογή όλων των φυσικών συστατικών έχει γίνει βάσει κλινικών μελετών που αποδεικνύουν την δράση τους).
• Αποφυγή υπερβολικών υποσχέσεων.
• Προσιτές τιμές, με σεβασμό στον επαγγελματία και τον καταναλωτή.
Το αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας μελισσοκομικό προϊόν που είναι το μέλι συνδυάζεται ιδανικά με τα φυσικά συστατικά και τα εκχυλίσματα ( εκχύλισμα χαμομηλιού, φυσικό λάδι ελιάς βιολογικής καλλιέργειας, αμυγδαλέλαιο, δενδρολίβανο, ηλίανθος, εκχύλισμα φύλλων ελαιοδέντρου) έτσι ώστε σε κάθε σειρά:
• Χρωστικά
• Προϊόντα ξανοίγματος
• Προϊόντα περιποίησης
τα αντίστοιχα συστατικά που χρησιμοποιούνται να εξασφαλίζεται η μέγιστη δραστικότητα τους.
Μαζί ... μπορούμε!!

T.N.T. HAIR
Αγαλλιανού 22
Τ.κ. 543 52-Θεσσαλονίκη
Τηλ:2310-954230 F:2310-954232
Email:info@tnthair.gr

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

VIDEO:Ο Πιο Ομιλητικός Παπαγάλος Του... Κόσμου!


Μιλάει, απαντάει σε ερωτήσεις, μιμείται τους ήχους των περισσότερων ζώων, χορεύει και ο ίδιος πιστεύει ότι είναι …
super star!
Άφωνοι έμειναν όλοι οι παρευρισκόμενοι σε εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης με το μοναδικό ταλέντο του παπαγάλου!
Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Amazing Talking Parrot - Watch More Funny Videos
http://periergaa.blogspot.com/2012/03/video_3633.html#.T1IfZ0qSVxU.email