Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

mac

wibbitz

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ο πιο τεμπέλης σκύλος στον κόσμο...

Ο δικός σου σκύλος μπορεί να το κάνει αυτό;;;

Απίστευτη φάρσα με "ΓΑΙΔΑΡΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ"


Ένα πραγματικά ξεκαρδιστικό βίντεο έχει κάνει εδώ και λίγες ώρες την εμφάνισή του στο Facebook.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται είναι γυρισμένο σε κάποιο χωριό της Αχαΐας, όπου υπάρχει ένας γάιδαρος που... μιλάει!
Φυσικά και πρόκειται για μια απίστευτη φάρσα που σκαρφίστηκαν κάποιοι πιο... μυημένοι στην τεχνολογία για να ξεγελάσουν τους συγχωριανούς τους!
Δείτε το βίντεο και ετοιμαστείτε να γελάσετε πολύ:

http://hellasxg.blogspot.com/

Σκύλος που μιλά και λέει "banana" και "I love you"! (video)


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Αυτός ο σκύλος μπορεί και μιλάει με τις υποξείξης του αφεντικού του....
Ο συγκεκριμένος σκύλος του βίντεο, επιδεικνύει τις ικανότητές του μπροστά στην κάμερα και εντυπωσιάζει.

Το σκυλί μπορεί και υπακούει στη εντολή του ιδιοκτήτη του "δείξε τα δόντια σου" και να τα δείχνει.Ομως να του λέει το αφεντικό του "πες μπανάνα"και αυτό να το λέει φαίνεται απίστευτο!

Κι όμως στο βίντεο, ακούγεται καθαρά ο σκύλος να "λέει" τη λέξη που του ζητήθηκε. Ή τουλάχιστον μοιάζει πολύ ο ήχος που βγάζει το συμπαθέστατο τετράποδο, με τον ήχο της λέξης.

Το ίδιο συμβαίνει κι όταν του ζητείται να επαναλάβει τη φράση "Ι love you".

πηγη

Σοκαριστικό Βίντεο:Μητέρα Βασανίζει Σκύλο Μπροστά Στην 18 Μηνών Κόρη Της


Την έντονη αντίδραση της κοινής γνώμης της Βραζιλίας έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει μία γυναίκα να κακοποιεί βάναυσα μέχρι θανάτου, ένα μικρό σκυλάκι ράτσας Γιορκσάιρ μπροστά στην 18 μηνών κόρη της.Το βίντεο τραβήχτηκε από την γειτόνισσα της γυναίκας η οποία αντιλήφθηκε το γεγονός και βιντεοσκόπησε τις σκληρές αυτές εικόνες. Η γειτόνισσα αμέσως πήγε και παρέδωσε το υλικό στην αστυνομία δίχως όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Απηυδισμένη από την κωλυσιεργία της αστυνομίας, η γυναίκα αποφάσισε να δημοσιεύσει το βίντεο στο διαδίκτυο. Αμέσως χιλιάδες άνθρωποι στην Βραζιλία το είδαν, και ένοιωσαν αγανακτισμένοι από τις σκληρές αυτές εικόνες.
Το εξοργιστικό δεν είναι μόνο το γεγονός πως η κακοποίηση γίνεται μπροστά στα μάτια του μικρού κοριτσιού, αλλά και πως η γυναίκα της οποίας τα στοιχεία έχουν δημοσιοποιηθεί, είναι νοσοκόμα σε ηλικιωμένα άτομα.
Η γυναίκα ονομάζεται Καμίλα ντε Μόουρα (Camila de Moura), και αφού προκλήθηκε σάλος στο διαδίκτυο, διατάθχηκε τελικά έρευνα εναντίον της.
Όταν οι αρχές πήγαν στο σπίτι της, αυτή προσπάθησε να δικαιολογήσει τα δικαιολόγητα, λέγοντας πως είχε μία πολύ άσχημη ημέρα και πως έχει νεύρα λόγω οικογενειακών προβλημάτων.
Το σκυλί ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και πέθανε εξαιτίας των τραυμάτων του δύο ημέρες μετά.
Εκατοντάδες πολίτες υπέγραψαν αιτήσεις σε διάφορα γκρουπ που δημιουργήθηκαν στο Facebook απαιτώντας τη σύλληψη και την παραπομπή της στη δικαιοσύνη.
Η οργή των Βραζιλιάνων δεν έμεινε μόνο στο διαδίκτυο, αφού τα στοιχεία της οικογένειας βγήκαν στην δημοσιότητα με συνέπεια τόσο η Καμίλα αλλά και ο σύζυγός της ιατρός στο επάγγελμα να έχουν δεχθεί πάνω από 40.000 απειλητικά τηλεφωνήματα.
Ο δικηγόρος της οικογένειας υποστήριξε πως η ζωή της οικογένειας έχει γίνει κόλαση καθώς «Είναι αδύνατο να παραμείνει στο σπίτι της. Έξω από την πολυκατοικία της συγκεντρώθηκε μια ομάδα πετώντας πέτρες προς το σπίτι της. Υπήρξαν ακόμη κάποιοι που προσφέρθηκαν να πληρώσουν δολοφόνους για να σκοτώσουν εκείνη, τον άντρα και την κόρη της» πρόσθεσε.
Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες


infoblog

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΜΠΛΟΚΟ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΦΟΡΤΙΟ ΜΕ 300 ΣΚΥΛΙΑ


Φορτίο με 300 σκυλιά που προορίζονταν να γίνουν βρώσιμο είδος στα εστιατόρια του Βιετνάμ σταμάτησαν οι αρχές της Ταϊλάνδης.

Μετά από πληροφορίες, λιμενικοί και αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο χωριό Τάλαντ της επαρχίας Νακόν Πανόμ και εντόπισαν ένα πλοιάριο γεμάτο σκυλιά, το οποίο επρόκειτο να διαπλεύσει τον ποταμό Μεκόνγκ και να περάσει στο γειτονικό Λάος, απ' όπου οι λαθρέμποροι θα προωθούσαν το "εμπόρευμά" τους στο Βιετνάμ.

Πολλοί Βιετναμέζοι θεωρούν το κρέας σκύλου εξαιρετική «λιχουδιά». Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τιμές έχουν διπλασιαστεί τους τελευταίους μήνες, από τα 500 μπατ (16 δολάρια) για κάθε σκύλο στα 1.000, επειδή η Ταϊλάνδη προσπαθεί να σταματήσει αυτό το εμπόριο.

Ο αντικυβερνήτης της Νακόν Πανόμ, Σόμντι Κανταγιανγκιούεν είπε ότι η ζήτηση για κρέας σκύλου έχει εκτοξευτεί στα ύψη καθώς τα βιετναμέζικα εστιατόρια κάνουν προμήθειες ενόψει του εορτασμού της παραδοσιακής πρωτοχρονιάς, στις 23 Ιανουαρίου.
http://www.liako.gr/news/home/36677------300-.html

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Κακή γάτα!


Ένα μικρό γατάκι ηλικίας μόλις λίγων μηνών, η Μπέλα, θέλει να εξερευνήσει μια εσωτερική σκάλα σε ένα διαμέρισμα στο οποίο μένει.

Κατά την προσπάθεια της αυτή, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, δέχεται μια ύπουλη σπρωξιά από μια μεγαλύτερη γάτα, την Κίμπα, με αποτέλεσμα η Μπέλα να βρεθεί κυριολεκτικά στον πάτο!

Το βίντεο έχει προκαλέσει πάταγο στο Youtube, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που ομολογούν ότι ντρέπονται που γέλασαν με την ατυχία της μικρής γάτας.

πηγη

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ που προκαλεί δέος – Προστατεύει το παιδί του θύματος της


Κόβει την ανάσα και προκαλεί δέος ένα συγκλονιστικό βίντεο του National Geographic, με πρωταγωνίστρια μια νεαρή λεοπάρδαλη. Η κάμερα καταγράφει καρέ καρέ την επίθεση του αιλουροειδούς σε έναν ανυποψίαστο μπαμπουϊνο.

Η λεοπάρδαλη πετυχαίνει τον στόχο της και στην συνέχεια σέρνει το νεκρό θήραμά της ως τρόπαιο, χωρίς να διανοείται τι θα επακολουθήσει.

Από το διαμελισμένο σώμα του μπαμπουϊνου θα ξεπροβάλει ένα νεογνό, που θα αιφνιδιάσει τη θύτη, η οποία δείχνει να ζυγίζει για λίγο τα συναισθήματά της. Και εκεί μπαίνει το ένστικτό το οποίο είναι ο καλύτερος κριτής στη φύση. Αμέσως η λεοπάρδαλη παίρνει υπό την προστασία της το μωρό, αν και είναι σαστισμένη με τον νέο της ρόλο.

Όλα όμως συναισθήματα, απορίες, επιφυλακτικότητα, η ανάγκη προστασίας ενός ανυπεράσπιστου πλάσματος, βρίσκουν μέσα σε ελάχιστο χρόνο την σωστή τους διάσταση, όταν στο πλάνο μπαίνει μια ύαινα έτοιμη να «χτυπηθεί» με την αντίπαλό της και να απειλήσει τη ζωή του νεογέννητου μπαμπουϊνου.

Η λεοπάρδαλη αρπάζει το μικρό, το απομακρύνει με ασφάλεια και με τον τρόπο της δηλώνει έτοιμη για μάχη μέχρι τέλους. Μετά το επεισόδιο θα επιστρέψει στον προστατευόμενό της για να τον φροντίσει και εκείνος με φωνούλες θα της κεντρίζει τρυφερά το ενδιαφέρον. Η νύχτα θα τους βρει τον έναν δίπλα στον άλλο, αγκαλιασμένους κόντρα στον κρύο άνεμο.

athensbars.gr

Γίνονται θαύματα και για τους σκύλους


Ένας εκ γενετής τυφλός σκύλος που είχε χαθεί από το σπίτι του, στο Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ, επέστρεψε στην οικογένειά του χάρη στην ιστοσελίδα αγγελιών Craigslist.
Ο σκύλος που φέρει το απολύτως ταιριαστό όνομα… Στίβι Οιδίποδας Γουόντερ, χάθηκε πριν από ένα μήνα και, λόγω της κατάστασής του, οι ιδιοκτήτες του ήταν βέβαιοι ότι δεν είχε καταφέρει να επιβιώσει.

Πράγματι το μικρό τεριέ βρέθηκε κοντά στο θάνατο. Κάποιος το οδήγησε σε ένα καταφύγιο ζώων, όπου οι κτηνίατροι το θεώρησαν καταδικασμένο και θέλησαν να του κάνουν ευθανασία.

Όμως, παρενέβη μια εθελόντρια, η οποία λυπήθηκε τον Στίβι και αποφάσισε να τον πάρει στο σπίτι της για τα Χριστούγεννα. Παράλληλα, έβαλε την αγγελία στο Craigslist ελπίζοντας ότι θα έβρισκε τα αφεντικά του σκυλάκου.
Και έτσι έγινε! Η Μπελίντα Γκουτιέρεζ ψάχνοντας με μανία στο Διαδίκτυο για το σκύλο της, «έπεσε» πάνω στην χαρμόσυνη αγγελία.

Έτσι, ο Στίβι γιορτάζει τα Χριστούγεννα στην ασφάλεια και τη θαλπωρή του σπιτιού του, απολαμβάνοντας τις αγαπημένες του λιχουδιές: τα καρότα!
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Το μικρότερο σκυλί στον κόσμο! [φωτο]

Η κυρία Paulette Keller από τη Φλόριντα των ΗΠΑ έχει αδυναμία στα μικρά σκυλιά. Όταν απέκτησε την Heaven Sent Brandy, ένα γλυκό καστανό τσιουάουα, δεν φανταζόταν ότι πολύ σύντομα θα γινόταν διάσημη.

Ο λόγος; Το αγαπημένο της κατοικίδιο είναι το μικρότερο σκυλί στον κόσμο, αφού το μήκος του δεν ξεπερνά τις 9 ίντσες, κερδίζοντας επάξια μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Μάλιστα, η Heaven Sent Brandy είναι λίγο μεγαλύτερη από ένα… κουτάκι Coca Cola!

Στα πλεονεκτήματά του συγκαταλέγονται το γεγονός ότι οι ανάγκες του σε τροφή καθημερινά περιορίζονται σε μια πολύ μικρή μερίδα, ενώ μπορεί να μετακινηθεί εύκολα, ακόμη και μέσα σε μια… τσέπη! Μεγάλη προσοχή, όμως, χρειάζεται να επιδεικνύουν οι ιδιοκτήτες μέσα στο σπίτι, αφού πολύ εύκολα μπορούν να την τραυματίσουν ή ακόμη και να τη χάσουν!

«Η Heaven Sent Brandy είναι αρκετά ζωηρή, υπερκινητική και έχει έντονο ταμπεραμέντο. Τόσο πολύ, μάλιστα, που πολλές φορές σε κάνει να νομίζεις πως έχεις δίπλα σου ένα… πίτμπουλ και όχι ένα τόσο δα τσιουάουα», λέει η ιδιοκτήτρια, υποδηλώνοντας με νόημα ότι δεν είναι μόνο το μέγεθος… που μετράει!

ΠΗΓΗ: perierga.gr

ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ: Μαϊμουδάκι κάνει τη βόλτα του, καβάλα σε ενα ...γουρουνάκι - Δείτε το!


Δείτε το, είναι πραγματικά πολύ χαριτωμένο!!


Δείτε ...


http://www.tragiko.com/2011/12/blog-post_8410.html#axzz1gnWiHkCi

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Ενας παπαγάλος όλο χάρη...... τραγουδάει τα κάλαντα ! video


Τα κάλαντα από τον Παπαγάλο
Ενας παπαγάλος όλο ΄χαρη......

Εάν βαριέστε να πείτε τα κάλάντα .....καλύτερα να πάρετε αυτόν τον παπαγάλο να τα λεει !!

Ακούστε τον...

.....

Τραγουδάει τα κάλαντα ο παπαγάλος !


http://www.tragiko.com

BINTEO: Ο σκύλος που τρελαίνεται για μπάνιο στη μπανιέρα!


Τις περισσότερες φορές, όταν ένας σκύλος καταλαβαίνει πως είναι ώρα για μπάνιο, παίρνει… δρόμο! Κάποιες φορές βέβαια, με μαύρη καρδιά, κάθεται να πλυθεί για να είναι καθαρός.

Υπάρχει όμως ένας σκύλος που απολαμβάνει όσο τίποτα ένα μπανάκι μέσα στη μπανιέρα. Κι αυτός είναι ο Casper!

Ο ολόλευκος Casper θυμίζει άνθρωπο κουρασμένο μετά από ώρες δουλειάς, που βουλιάζει στη μπανιέρα του, αφήνοντας το άγχος και τα προβλήματα για λίγο έξω από το μυαλό του.

Δείτε τον Casper να απολαμβάνει μασάζ με αφρόλουτρο την ώρα του μπάνιου.

ΠΗΓΗ: mediasoup.gr

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ: Υποχρεωτικό το μικροτσίπ στα κατοικίδια


Με το νομοσχέδιο «για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή την χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό», δημιουργείται στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διαδικτυακή ηλεκτρονική βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς και των ιδιοκτητών τους.

Ακόμη, καθίσταται υποχρεωτική η ηλεκτρονική σήμανση με μικροτσίπ, για όλους ανεξαιρέτως τους σκύλους και τις γάτες συντροφιάς.
Στις αγγελίες για υιοθεσία τέτοιου ζώου, πρέπει πλέον να αναφέρεται και ο αριθμός της σήμανσης του ζώου, εκτός και αν η αγγελία γίνεται από φιλοζωικό σωματείο - ενώ για τα αδέσποτα ζώα που περισυλλέγονται, καθίσταται υποχρεωτική και η στείρωση πέραν της σήμανσης.
Εξάλλου, καθορίζονται συγκεκριμένοι κανόνες ευζωίας που πρέπει να τηρούνται από τους ιδιοκτήτες των ζώων συντροφιάς, για τα οποία πλέον οι ιδιοκτήτες τους θα πρέπει να εφοδιάζονται με ειδικό βιβλιάριο υγείας.
Για τα αδέσποτα ζώα, δημιουργείται οργανωμένο σύστημα περισυλλογής και διαχείρισης στους δήμους, ενώ ορίζονται τα δημοτικά καταφύγια αδέσποτων ζώων, ως χώρος προσωρινής και όχι μόνιμης παραμονής. Οι δήμοι και οι σύνδεσμοι δήμων, ιδρύουν σε εφαρμογή του προτεινόμενου νομοσχεδίου, ειδικά αποτεφρωτήρια για τα νεκρά ζώα συντροφιάς.
Σημειώνεται εξάλλου, πως απαγορεύεται πλέον η διατήρηση κάθε είδους ζώου σε τσίρκο ή σε θίασο με ποικίλο πρόγραμμα, εφόσον τα ζώα αυτά χρησιμοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο στο πρόγραμμα αυτό και απαγορεύεται η χρησιμοποίησή τους σε υπαίθρια δημόσια έκθεση με σκοπό την αποκόμιση οικονομικού οφέλους.
Ο δε βασανισμός ζώων, επισείει φυλάκιση και χρηματική ποινή μέχρι 30.000 ευρώ.
ΠΗΓΗ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Απίστευτο! Ο πιγκουίνος που σου φέρνει την εφημερίδα!


Οι μικρές, απλές, καθημερινές χαρές είναι που σε συμπληρώνουν και σε κάνουν να νιώθεις ότι αξίζει να ζεις....


Μια κούπα καφέ το πρωί, μια βόλτα στη θάλασσα την Κυριακή ή ένας πιγκουίνος να σου φέρνει την εφημερίδα.

Κι όμως υπάρχει…!

Δείτε τον:


http://topeiraxtiri.blogspot.com/2011/12/blog-post_3830.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FBoIcR+%28.%29

BINTEO: Γάτος παίρνει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ το λεωφορείο!


Ο 15χρονος Ντότζερ είναι ένας γάτος που λατρεύει τις αστικές συγκοινωνίες – και τα αισθήματα είναι αμοιβαία καθώς είναι η μασκώτ επιβατών και οδηγών στο Ντόρσετ, όπου μένει.

Ο κανελλής γάτος που πήρε το όνομά του από έναν χαρακτήρα στον Όλιβερ Τουίστ του Ντίκενς, ταξιδεύει με το λεωφορείο που περνά από το σπίτι του κάθε μέρα, κάνει μία κυκλική διαδρομή και επιστρέφει.

Όπως λέει ο Telegraph, συνηθίζει μάλιστα να κάθεται στα γόνατα των επιβατών, ορισμένοι από τους οποίους τον γνωρίζουν και του κρατούν κάποιο δωράκι.

Η ιδιοκτήτριά του Φι Τζινς θεωρεί ότι ο Ντότζερ αγάπησε το λεωφορείο από όταν είχαν μπει μαζί μία φορά και διαπίστωσε πόσο ζεστά ήταν στη λιακάδα. Από τότε το παίρνει κάθε μέρα, πράγμα που εκείνη δεν ήξερε και αναρωτιόταν που χανόταν κάθε μέρα.

Ο Dodger περιμένει να ανέβει στο λεωφορείο – Φώτο από Daily Mail

«Την περασμένη εβδομάδα η κόρη μου, μου είπε ότι μία φίλη της τον είδε στο λεωφορείο. Δεν το πίστεψα και μπήκα στο αυτοκίνητο για να πάω να τον βρω. Εκείνη την ώρα έφτασε το λεωφορείο, άνοιξε η πόρτα και τον είδα να κατεβαίνει», λέει η κ. Τζινς.

Βίντεο με τον Ντότζερ στο λεωφορείο

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει τα λεωφορεία ανέφερε ότι δεν τους πειράζει να έχουν τον Ντότζερ στα δρομολόγιά, ωστόσο ζήτησαν από τους οδηγούς να μην τον ταίζουν για να θυμάται να γυρίζει και στο σπίτι του.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Ο Λουκάνικος εν Δράση….

(πριν τον κάνουν λουκάνικα οι οικονομικοί λαθρομετανάστες στον Άγιο Παντελεήμονα όπως τόσα δύστυχα ζωντανά. Κάποια στιγμή θα σας αποκαλύψουμε και πως τα σφάζουν για να είναι θεάρεστη η βρώση τους) ..



πηγη

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΣΚΥΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ… Ο ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΣ!


Μπορεί πρόσωπο της χρονιάς στο περιοδικό Time να ψήφιζαν σωρηδόν οι Τούρκοι για να αναδειχθεί ο Ερντογάν, το περιοδικό όμως άλλα προτίμησε.

Οι Τούρκοι όλης της γης κινητοποιήθηκαν υπέρ του Ερντογάν (ο ποδοσφαιρστής Μέσσι βγήκε... δεύτερος, με διαφορά) αλλά οι αρνητικές ψήφοι στον Τούρκο πρωθυπουργό ήσαν πάρα πολλές.

Γι' αυτό και πρόσωπο της χρονιάς ανέδειξε το περιοδικό τον «άγνωστο αγανακτισμένο» και ως σκύλο της χρονιάς τον… Λουκάνικο της πλατείας Συντάγματος, ο οποίος είναι διεθνώς διάσημος!

Ο «περίφημος» Λουκάνικος, ο συμπαθέστατος σκύλος-έμβλημα των αθηναϊκών διαδηλώσεων, το περιοδικό Time τον χαρακτήρισε ως σκύλο της χρονιάς, αφιερώνοντάς του πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ.

Δεν είναι γνωστό αν το βραβείο θα συνοδεύεται και από… κόκαλα. Πάντως, αξίζει να τιμηθεί ο Λουκάνικος, διότι έδειξε απίστευτη αντοχή στα χημικά που πέφτουν τακτικά στην περιοχή ευθύνης του!
πηγη

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Συγκλονιστικό Βίντεο: Η Πιο Ευγενική Αρκούδα Του Κόσμου!


Απολαύστε την! Ένα συγκλονιστικό βίντεο αποδεικνύει, ότι τα ζώα μπορούν να είναι εξίσου ευγενικά με τους ανθρώπους. Έτσι, μία αρκούδα δε διστάζει να ανταποδώσει τον χαιρετισμό σε μία τουρίστρια που περνούσε με το αυτοκίνητό της μπροστά από ένα καταφύγιο ζώων στην Ουάσιγκτον.
Η τουρίστρια έμεινε άναυδη, όταν χαιρέτισε το τεράστιο πλάσμα και εκείνο του ανταπόδωσε τον χαιρετισμό. Καθώς η γυναίκα πλησιάζει με το αυτοκίνητό της το καταφύγιο, αρχίζει να επιβραδύνει και στην συνέχεια χαιρετά την αρκούδα.

Τότε, εκείνη κάθεται πίσω στα δυνατά της πόδια και ξαφνικά ανταποκρίνεται στον χαιρετισμό κουνώντας με χαρά την τεράστια πατούσα της.
Το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε στην Φάρμα Ολυμπιακών Αγώνων. Το καταφύγιο συνεργαζόταν με την εταιρεία κινουμένων σχεδίων Walt Disney για 28 χρόνια, παρέχοντας ζώα και τοποθεσίες για ταινίες.
Οι κάτοικοί του αποτελούν, στην ουσία, διάσημα ζώα που τώρα “έχουν βγει στην σύνταξη”.

Polite Bear Waves Hello από Pigkuinos2
http://ntaksi.blogspot.com/2011/12/blog-post_487.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Ntaksi+%28NT%40KS!%29

Μπουλντόγκ τρώει με… ανθρώπινα χέρια (video)


Σε αυτό το καταπληκτικό βίντεο μπορείτε να δείτε έναν σκύλο να φοράει μπλούζα, να έχει ανθρώπινα χέρια και να τρώει όπως τρώμε όλοι εμείς....


Το συγκεκριμένο γλυκό μπουλντόγκ έχει περίπου δυο εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

To βίντεο επιμελήθηκε ένα ζευγάρι Βρετανών από το Νορθάμπτον.



πηγη

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Συγκινητικό video νεογέννητης νυχτερίδας θα σας κάνει τις δείτε αλλιώς


Συνήθως στο άκουσμα της λέξης "νυχτερίδα" τρομάζουμε ή ανατριχιάζουμε.

Το επόμενο video όμως θα σας κάνει να δείτε με άλλο μάτι τις νυχτερίδες... Η νεογέννητη νυχτερίδα του video εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα της όταν το ζωολογικό πάρκο που φιλοξενούνταν έκλεισε και εκείνη στην προσπάθεια της να φύγει τραυματίστηκε. Τη νεογέννητη νυχτερίδα περιέθαλψαν εθελοντές οι οποίοι τη χάιδευαν με μια βρεγμένη μπατονέτα για να νομίζει ότι είναι η γλώσσα της μαμάς της και να μην πεθάνει.

Δείτε το πολύ τρυφερό video:


http://www.mediagate.gr/On-Screen/item/11037-Sygkinitiko-video-neogennitis-nyhteridas-tha-sas-kanei-tis-deite-allios