Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

mac

wibbitz

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Γάτα πάει για κολύμπι στη θάλασσα!


Κάποιος ξέχασε να της πει ότι οι γάτες μισούν το νερό! Εκτός αν είναι γάτος, οπότε υπάρχει πολύ καλή εξήγηση για το ότι μπήκε οικειοθελώς στο νερό και θα το καταλάβετε βλέποντας το βίντεο…
Δείτε το βίντεο:

http://hellasxg.blogspot.com/

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ: SPACE.... UPDATE YOUR COLOR. T.N.T. HAIR



H TNT HAIR είναι μια Ελληνική κομμωτηριακή εταιρία που ιδρύθηκε με στόχο την παραγωγή επαγγελματικών προϊόντων για την ομορφιά, αποκλειστικά για τον χώρο του κομμωτηρίου, εμπνευσμένα από την μέλισσα και την ελληνική φύση. Η επιλογή μας αυτή ήταν συνέπεια της εμπειρίας μας και της αγάπης μας για προϊόντα απλά ωφέλιμα και χρηστικά, σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες, μοιραζόμενοι κοινούς στόχους και αξίες.
Οι βασικές αρχές που διέπουν όλα μας τα προϊόντα είναι
• Επιλογή συστατικών υψηλής ποιότητας και νέες τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες
• Εμπλουτισμένα, από εκχυλίσματα βοτάνων και φυσικών συστατικών μέγιστης αποτελεσματικότητας( Η επιλογή όλων των φυσικών συστατικών έχει γίνει βάσει κλινικών μελετών που αποδεικνύουν την δράση τους).
• Αποφυγή υπερβολικών υποσχέσεων.
• Προσιτές τιμές, με σεβασμό στον επαγγελματία και τον καταναλωτή.
Το αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας μελισσοκομικό προϊόν που είναι το μέλι συνδυάζεται ιδανικά με τα φυσικά συστατικά και τα εκχυλίσματα ( εκχύλισμα χαμομηλιού, φυσικό λάδι ελιάς βιολογικής καλλιέργειας, αμυγδαλέλαιο, δενδρολίβανο, ηλίανθος, εκχύλισμα φύλλων ελαιοδέντρου) έτσι ώστε σε κάθε σειρά:
• Χρωστικά
• Προϊόντα ξανοίγματος
• Προϊόντα περιποίησης
τα αντίστοιχα συστατικά που χρησιμοποιούνται να εξασφαλίζεται η μέγιστη δραστικότητα τους.
Μαζί ... μπορούμε!!

T.N.T. HAIR
Αγαλλιανού 22
Τ.κ. 543 52-Θεσσαλονίκη
Τηλ:2310-954230 F:2310-954232
Email:info@tnthair.gr

Our principles :
TNT HAIR is a Greek hairdressing company set up with a view to producing professional products for the beauty, exclusively for hair salons, inspired by the bee and Greek nature. This choice of ours came as a result of our experience and love for beneficial and versatile products in cooperation with specialized scientists sharing our goals and principles.
The fundamental principles governing all our products are as follows:
• The choice of high quality ingredients and technologically new formulas
• Enriched with herbal extracts and natural ingredients of ultimate effectiveness based on clinical studies proving their effect.
• Avoiding excessive promises.
• Affordable prices, showing respect both to professional and the customer.
The proven effectiveness of the apiculture product the honey, is ideally combined with the natural extracts and ingredients ( chamomile extracts, biologically cultivated olive oil, almond oil, rosemary, sunflower, olive tree extracts) so that in each line.
• Colouring
• Lightening products
• Treatment products
They ensure their utmost effectiveness.
Together ... We Can!!!

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Η γάτα που έγινε διαρρήκτης (VIDEO)


Ένα απίστευτο βίντεο με μια γάτα που κάνει ακροβατικά προκειμένου να μπεί σε ένα διαμέρισμα που βρίσκεται στον 6ο όροφο πολυκατοικίας

http://www.otherside.gr/2012/02/gata-diarriktis/

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Μια συγκινητική διαφήμιση για τους τετράποδους φίλους μας (video)


Οι σκύλοι θεωρούνται οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου και υπάρχουν εκατοντάδες ιστορίες που το επιβεβαιώνουν....


Η παρακάτω διαφήμιση ξεκινά απλά με εικόνες χαριτωμένων σκύλων, όμως στη συνέχεια αλλά ζει τόνο και δίνει ένα μήνυμα: «Μέσα σε κάθε καλό σκύλο, βρίσκεται ένας σπουδαίος σκύλος».

Τα αγαπημένα τετράποδα μας προσφέρουν συντροφιά και γέλιο, όμως μπορούν να γίνουν «σπουδαία» όταν μας δίνουν μαθήματα ζωής, όταν βοηθούν την αστυνομία ή τα σωστικά συνεργεία, όταν σώζουν ανθρώπινες ζωές.

Δείτε το βίντεο:

http://topeiraxtiri.blogspot.com/2012/02/video_6000.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FBoIcR+%28.%29

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Βρες το αληθινό κουτάβι! Μπορείς;


Ο ιδιοκτήτης του εν λόγω κουταβιού έχει μια μανία με τα σκυλιά παγκ, τόσο πολύ, μάλιστα, που γέμισε το σπίτι του με παρόμοιας ράτσας…

λούτρινα. Τα άπλωσε στο κρεβάτι, τα τακτοποίησε το ένα δίπλα στο άλλο και τα θαύμαζε… Μικρά ή μεγαλύτερα, όλα είναι πανέμορφα και μοιάζουν σαν αληθινά! Κάποια στιγμή κάτι κίνησε την περιέργειά του… «Κάτι ζωντανό υπάρχει εδώ», σκέφτηκε! «Μα πού κρύβεται το αληθινό μου κουτάβι»;

http://www.gkourou.com/2012/02/blog-post_7804.html

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Οι νεροβούβαλοι επέστρεψαν στον Αμβρακικό


Όταν το 2002 η ΕΤΑΝΑΜ αναλάμβανε την πρωτοβουλία να ξαναφέρει νεροβούβαλους στον Αμβρακικό, δεν πίστευαν πολλοί στο εγχείρημα. Όμως δεν χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να αναθεωρήσουν την άποψή τους.

Το 2002 η ΕΤΑΝΑΜ ανέθεσε στον κ. Γιάννη Φλούδα να εκθρέψει για τρία χρόνια 15 νεροβούβαλους, που μεταφέρθηκαν από την περιοχή των Σερρών. Δέκα χρόνια αργότερα ο κ. Γιάννης Φλούδας εξακολουθεί να ασχολείται με τα ζώα, δείχνοντας ένα περίσσευμα αγάπης και βέβαια οι 15 νεροβούβαλοι έχουν γίνει ογδόντα και αποτελούν έναν ακόμη πόλο έλξης στον Αμβρακικό.



http://www.epiruspost.gr

Η ιδιόμορφη αυτή φάρμα βρίσκεται στην Στρογγυλή Άρτας, ένα ιδιαίτερο τοπίο. Ανάμεσα στα σπάνια είδη πανίδας που βρίσκουν καταφύγιο στον υγροβιότοπο του Αμβρακικού βρίσκονται και οι νεροβούβαλοι που χάρη στη φροντίδα του κ. Φλούδα αυξάνονται και πληθύνονται!

Από τον Μάρτιο μέχρι τον Οκτώβριο, όπου η υδρόβια βλάστηση είναι άφθονη τα ζώα βόσκουν ελεύθερα, περνώντας τις περισσότερες ώρες μέσα στα νερά. Τους μήνες του χειμώνα έχουν ανάγκη από μεγαλύτερη φροντίδα και τροφή που είναι κυρίως η βρώμη και το τριφύλλι.

Ο ιδιοκτήτης τους διαθέτει για σφαγή, σε βιολογικό σφαγείο στη Φιλιππιάδα μόνο αρσενικά ζώα, μεγαλύτερα του ενάμισι έτους, ενώ τα θηλυκά μένουν στο κοπάδι για αναπαραγωγή.

Οι νεροβούβαλοι λοιπόν επιστρέφουν στον Αμβρακικό και όσοι επισκέπτονται τον υγρότοπο της Ροδιάς δεν μπορούν παρά να τους θαυμάσουν και αν τα καταφέρουν να τους φωτογραφίσουν κιόλας.
Ηλεκτρονικός Κατάλογος Ηπείρου
Καρναβάλι Παραμυθιάς
giorgos_vlaxos200x119

Μπες στην παρέα μας στο Σουβλάκι του Βουνού και κατεβασε το κουπονι!
banner-live
banner-sports
Συνδεδεμενοι Επισκέπτες
Έχουμε 178 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ο Καιρός στα Ιωάννινα
Ιωάννινα
Ιωάννινα -4°C
96%
2B ΒΑ
Η τοποθεσία στο Google Maps
Data © 2012 meteo.gr
Πολυτελής Διαμονή Zagori Ζαγοροχώρια

Τραυμάτισαν χηνόπαπια στο Εθνικό Πάρκο


Πιθανό από τις σφαίρες κάποιου λαθροκυνηγού, βρέθηκε τραυματισμένη μία από τις πανέμορφες χηνόπαπιες που βρίσκουν καταφύγιο στο Εθνικό Πάρκο του Αμβρακικού.

Το πτηνό εντοπίστηκε από το προσωπικού του Φορέας Διαχείρισης το οποίο την περισυνέλεξε και αναζήτησε τρόπους για τη σωτηρίας της.

Η περήφανη χηνόπαπια απεστάλη στο Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ, αφότου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Παρά το γεγονός ότι η Βαρβάρα, όπως είναι πλέον το όνομά της, ήταν σοβαρά τραυματισμένη στη φτερούγα με αποτέλεσμα την αδυναμία πτήσης, οι άνθρωποι του Εθνικού Πάρκου ελπίζουν στη γρήγορη επανένταξή της στο φυσικό βιότοπο, στους Υγρότοπους του Αμβρακικού.





http://www.epiruspost.gr

Πολύτιμα στοιχεία για τον πληθυσμό της αρκούδας


Το πρωτοποριακό ερευνητικό πρόγραμμα για την προστασία της καφέ αρκούδας και του οικοσυστήματός της, που υλοποιούν η Vodafone και ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, συμπλήρωσε τα τρία χρόνια λειτουργίας του. Η επιστημονική ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, μέσω της αξιοποίησης της τεχνολογίας κινητής επικοινωνίας της Vodafone, έχει συλλέξει πολύτιμα στοιχεία για τον πληθυσμό της καφέ αρκούδας.

Η συγκεκριμένη ερευνητική δράση του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ αποσκοπεί στην αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης του πληθυσμού της καφέ αρκούδας στους νομούς Καστοριάς και Κοζάνης, και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της λειτουργίας του οδικού άξονα «Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή».

Το πρόγραμμα στοχεύει στην καταγραφή του ζωτικού χώρου, καθώς και των προτύπων κίνησης του είδους μέσω του δικτύου κινητής επικοινωνίας της Vodafone , και στη συλλογή πληροφοριών για τη γενετική ποικιλομορφία και την εκτίμηση του ελάχιστου μεγέθους του συγκεκριμένου πληθυσμού με τις δυνατότητες που δίνει η γενετική ανάλυση και ταυτοποίηση. Τα δεδομένα αυτά συμβάλλουν στην κατανόηση της βιολογίας του είδους στην Ελλάδα, καθώς και στην αξιολόγηση των επιπτώσεων στον τοπικό πληθυσμό από τη λειτουργία των αυτοκινητοδρόμων .

Από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του προγράμματος διαφαίνεται η εξέχουσα σημασία της περιοχής αυτής για την καφέ αρκούδα στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, οι επιστήμονες του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ συμπεραίνουν τα παρακάτω:

• Σύμφωνα με τις πληθυσμιακές εκτιμήσεις, υπάρχουν περίπου 160 αρκούδες στην ευρύτερη περιοχή του οδικού άξονα Σιάτιστα-Κρυσταλλοπηγή.

• Εκεί συναντώνται δύο γενετικά διαφορετικοί πληθυσμοί, και για το λόγο αυτό, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη γενετική ροή μεταξύ τους.

• Λόγω της έλλειψης κατάλληλων περασμάτων άγριας πανίδας κατά μήκος του οδικού άξονα «Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή», οι αρκούδες σκαρφαλώνουν πάνω από τον προστατευτικό φράχτη και διασχίζουν το οδόστρωμα, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή τους, αλλά και την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.

• Οι αρκούδες στην περιοχή χρησιμοποιούν τα ήδη υπάρχοντα τεχνικά έργα που έχουν κατασκευαστεί κατά μήκος του οδικού άξονα, τα οποία όμως δεν ενδείκνυνται πλήρως ως περάσματα άγριας πανίδας.

• Οι αρκούδες προσπαθούν να διασχίσουν τον αυτοκινητόδρομο συνήθως τις νυχτερινές και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η ερευνητική δράση του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ συμβάλλει στο σχεδιασμό και την πρόταση αποτελεσματικών διαχειριστικών και προστατευτικών μέτρων που θα μειώσουν τις αρνητικές επιπτώσεις από τη λειτουργία των αυτοκινητοδρόμων. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την έναρξη κατασκευής κατάλληλου φράχτη στον οδικό άξονα Σιάτιστα – Καστοριά.

Η συνεργασία της Vodafone και του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ θα συνεχιστεί, με σκοπό να επεκταθεί το ήδη υπάρχον πρόγραμμα στη μελέτη των προτύπων κίνησης μικρών και μεγάλων σαρκοφάγων, καθώς και να δημιουργηθεί Βάση Δεδομένων Ατυχημάτων Άγριας Πανίδας σε οδικούς άξονες της χώρας μας.

Το επιστημονικό πρόγραμμα για την παρακολούθηση της καφέ αρκούδας αποτελεί μέρος του πολύπλευρου προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει η Vodafone , και αξιοποιεί την τεχνολογία της κινητής επικοινωνίας με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.



http://www.epiruspost.gr

Ψηφίστηκε ο νέος νόμος για τα ζώα


Ο νέος νόμος «για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό» ψηφίστηκε και είναι αυτός που θα ισχύει πλέον στη χώρα μας.

Οι σημαντικότερες αλλαγές που πέρασαν τελικά είναι:

-η Διατήρηση της βάσης δεδομένων των microchipsπερνά πλέον στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ενώ μέχρι σήμερα την ευθύνη είχε ο Πανελ. Κτηνιατρικός Σύλλογος).

-δημιουργείται διαδικτυακή ηλεκτρονική βάση microchips ώστε να μπορούν οι κτηνίατροι να καταχωρούν απευθείας ή να αναζητούν στοιχεία ζώου.

-προβλέπεται προαιρετικά από κάθε Δήμο να επιβάλλει τέλος σήμανσης για τα ιδιόκτητα ζώαέως 3 ευρώ, με σκοπό τα έσοδα που θα συγκεντρώνει να χρησιμοποιούνται για πρόγραμμα/καταφύγιο αδέσποτων

- ο ιδιοκτήτης ζώου θα πρέπει να δηλώνει μέσα σε 5 μέρες την απώλεια του ζώου, με τον αριθμό microchip (για να μην θεωρηθεί εγκατάλειψη αλλά και για να τον εντοπίσουν)

-ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ. (Μπαίνει έτσι ένα τέλος στους ακρωτηριασμούς αυτιών και ουρών).

-επιτρέπονται 2 ζώα ανά διαμέρισμα και ο κανονισμός της πολυκατοικίας δεν μπορεί να απαγορεύει ζώα – δεν υπάρχει περιορισμός στις μονοκατοικίες

- η ευθύνη διαχείρισης αδέσποτων δεν ανήκει πλέον μόνο στους Δήμους οι οποίοι οφείλουν να έχουν καταφύγια αλλά και στα φιλοζωϊκα σωματεία που μπορούν να συνεργάζονται με τους Δήμους

- η δωρεάν στείρωση αδέσποτων από αλλοδαπούς εθελοντές κτηνιάτρων επιτρέπεται, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία

-η μεταφορά ζώων επιτρέπεται σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς (και ταξί) και πλοία, τα οποία μάλιστα υποχρεούνται να διαθέτουν καθαρά κλουβιά

-απαγορεύονται ρητώς τα τσίρκο και κάθε είδους θεάματα με ζώα για ψυχαγωγικούς σκοπούς, ακόμα και η παρουσία/διατήρηση ζώων σε πανηγύρια/συναυλίες κλπ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ καμία αλλαγή δεν προβλέπεται για ζωολογικούς κήπους, pet shops και εκτροφεία θηραμάτων, τα οποία μαζί με τα κέντρα περίθαλψης άγριων ζώων εξαιρούνται.

Ακόμα:

-προβλέπεται «παράδοση» ιδιόκτητου ζώου στο Δήμο αν κάποιος δεν επιθυμεί να κρατήσει το ζώο του, ώστε να μην το εγκαταλείψει. Αγνωστο βεβαίως τι θα γίνει με τους Δήμους που δεν έχουν εγκαταστάσεις και καταφύγια!

-απαγορεύονται πλέον αγγελίες υιοθεσίας ή πώλησης σε εφημερίδες/αφίσες/Διαδίκτυο αν δεν αναφέρεται ο αριθμός microchip του ζώου

-προβλέπεται άδεια εκτροφής αλλά και άδεια εκπαιδευτή σκύλων

-προβλέπεται υπογραφή δήλωσης αγοράς ζώου από νέο ιδιοκτήτη όταν πωλούνται ζώα (για να μπει ένα τέλος στις απρόσωπες αγοραπωλησίες που καταλήγουν σε εγκαταλείψεις ζώων)

Ο εισαγγελέας μπορεί να δώσει διαταγή για να κατασχέσει ζώα αλλά και να απαγορεύσει μελλοντική απόκτηση ζώου από άτομα που τα κακομεταχειρίζονται και να ελέγξει καταγγελίες για κυνοκομεία ή εκτροφεία.

ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ:

Η παράνομη εμπορία ζώων: φυλάκιση τουλάχιστον 1 έτος και πρόστιμο 5.000-15.000 ευρώ

Η κακοποίηση ζώων: φυλάκιση τουλάχιστον 1 έτος και 5.000 -15.000 ευρώ

Η κλοπή ζώου: φυλάκιση 6 μήνες και 3.000 ευρώ
Ηλεκτρονικός Κατάλογος Ηπείρου
Καρναβάλι Παραμυθιάς
giorgos_vlaxos200x119

Μπες στην παρέα μας στο Σουβλάκι του Βουνού και κατεβασε το κουπονι!
banner-live
banner-sports
Συνδεδεμενοι Επισκέπτες
Έχουμε 132 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ο Καιρός στα Ιωάννινα
Ιωάννινα
Ιωάννινα -4°C
96%
2B ΒΑ
Η τοποθεσία στο Google Maps
Data © 2012 meteo.gr
Πολυτελής Διαμονή Zagori Ζαγοροχώρια



http://www.epiruspost.gr

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Σκύλος κάνει… ακροβατικά για να δει την κοπέλα του!


Τον έκλεισαν έξω από το σπίτι αλλά αυτός δεν μάσησε...
Ήταν αποφασισμένος να μπει και το έκανε!
Μόνο που για να τα καταφέρει χρειάστηκε να... μιμηθεί τoν Spiderman!
Και από ό,τι καταλάβαμε δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε!
Δείτε το βίντεο:

http://hellasxg.blogspot.com/

Σκύλος έσωσε και φρόντιζε νεογέννητο εγκαταλελειμμένο μωρό!


Μία σκυλίτσα, η Τσίνα, είναι ο καινούργιος εθνικός ήρωας της Αργεντινής!

Μία 14χρονη γέννησε πρόωρα το μωρό της και επειδή πανικοβλήθηκε όπως είπε το εγκατέλειψε σε ένα χώρο περιβαλλόμενο από ξύλινα κιβώτια και σκουπίδια.

Η Τσίνα λοιπόν βρήκε το μωράκι και το κουβάλησε 50 μέτρα από εκεί που ήταν για να το πάει στην φωλιά της μαζί με τα κουτάβια της κρατώντας το ζεστό και προστατευμένο.

Ο ιδιοκτήτης της Τσίνα άκουσε το κλάμα του μωρού και ειδοποίησε την αστυνομία.

Το μωράκι είναι καλά στην υγεία του και τη φροντίδα του την ανέλαβαν οι αρχές, ενώ η φοβισμένη μητέρα του μωρού εμφανίστηκε λίγο μετά την εύρεση του.

Οι γιατροί είπαν ότι αν το μωράκι δεν το είχε κρατήσει ζεστό η Τσίνα δεν θα ζούσε...
Ο ιδιοκτήτης της Τσίνα πάντως ανησυχεί ότι η σκυλίτσα έχει αγχωθεί από την έκταση που πήρε το θέμα (κάμερες και δημοσιογράφοι συνέχεια στη φωλιά της) και γι αυτό δεν τρώει.

aniwthoi
http://dimokratiko.blogspot.com/

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Τουρκία: Βίασαν και ακρωτηρίασαν σκυλίτσα!


Η δύστυχη σκυλίτσα της φωτογραφίας βιάστηκε, ακρωτηριάστηκε στα άκρα, της έριξαν οξύ στα μάτια και της έκοψαν τα αυτιά.
Το φρικιαστικό έγκλημα έγινε στη Σμύρνη, όπου βρέθηκε την Δευτέρα ζωντανή μεν αλλά τελικά το άτυχο ζώο δεν τα κατάφερε και πέθανε.
Η Haytap, η μεγαλύτερη φιλοζωικη οργάνωση της Τουρκίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα adespoto.gr επικήρυξε τους δράστες και ήδη έχουν συγκεντρωθεί από προσφορές φιλόζωων 3000 ευρώ.
Η δυστυχία των ζώων δεν έχει τέλος….ούτε στην Τουρκία.
http://hellasxg.blogspot.com/2012/02/blog-post_6409.html

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Το κομμωτήριο του μήνα! Hairstylist,Nails & Beauty by Alberto


Σε ένα χώρο φιλικό αλλά πάνω απο όλα επαγγελματικό,θα βρείτε απο τις καλύτερες υπηρεσίες κομμωτικής της Θεσσαλονίκης.
Θα βρείτε επίσης απο τα καλύτερα Υψηλής Ποιότητας Προιόντα:
Macadamia Natural Oil
Space Βαφή μαλλιών (Μέλι-Χαμομήλι-Λάδι ελιάς βιολογικής καλλιέργειας)για υψηλή προστασία μαλλιών αλλά και για την καλύτερη ποιότητα τρίχας!







Δεληγιαννίδης Αλμπέρτος
Δημ. Γούναρη 67
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310-201864 2310-248483
Κιν. 6934-633922


http://macadamia-natural-oil.blogspot.com/2011/11/alberto-hairstylistnails-by-beauty.html

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΑ ΝΕΚΡΆ ΕΝ ΌΨΕΙ ΤΟΥ UEFA


Η κυβέρνηση της Ουκρανίας, προκειμένου να κάνει καλή εντύπωση στους φιλοξενούμενούς της ενόψει του Euro 2012 το ερχόμενο καλοκαίρι, αποφάσισε να λύσει το ζήτημα των αδέσποτων στη χώρα (οι αρχές επικαλούνται τη “δικαιολογία” ότι αυτά θα δαγκώνουν τους τουρίστες) με μαζικές δολοφονίες.
Χιλιάδες ζώα έχουν θανατωθεί τους τελευταίους μήνες και κείτονται νεκρά και νεκροζώντανα στους δρόμους των πόλεων μέχρι να τα μαζέψουν οι σκουπιδιάρηδες.
Άλλα φυλακίζονται και οδηγούνται σε κινητά κρεματόρια, όπου καίγονται σε θερμοκρασίες 900 βαθμών κελσίου. Σύμφωνα με έρευνες, από τους δρόμους των μεγάλων ουκρανικών πόλεων έχουν εξαφανιστεί το τελευταίο πεντάμηνο το 90% των αδέσποτων.
Επειδή ο αθλητισμός παράγει πολιτισμό, παρακαλώ οποιονδήποτε θέλει να στείλει τα παράπονα του σε αυτή τη διεύθυνση :
https://www.change.org/petitions/stop-the-killing-of-dogs-and-cats-for-the-european-football-championship
Στο συγκεκριμενο συνδεσμο θα εχετε την ευκαιρια να αφησετε και εσεις την υπογραφη σας,και να βοηθησετε.Καν'τε το θα παρει λιγα δευτερολεπτα θα σωσει χιλιαδες ζωες..

Why This Is Important
Dear President Viktor Yanukovych, dear Uefa President Michel Platini, dear Ladies and Gentlemen,
with deep sadness and horror I read about the planned and already started killing of dogs and cats in preparation for the UEFA European Football Championship 2012 in the Ukraine. Hundreds of dogs and cats are put in bags ALIVE to be carried to a crematorium to suffer until their death in Lysychansk or other places. I really have to ask you, how you can accept this? And I´m sure this act of cruelty is well known to the relevant departments. Football brings people of all nations together to enjoy this sport where fairness play an important role. I don´t think that what happens right now is fair. Not to mention the lot of football fans who have dogs and cats as their faithful companions. It is important to realize that it isn´t a solution to kill stray animals because the responsibility for this situation are their former owners and the government lacking appropriate solutions like sterilization, animal shelters and so on. A change has to come and I beg you to do your best in stopping this insane act of animal cruelty, especially for the preparations of a GAME. Please don´t let this happen anymore and urge the government and responsible person to find other solutions like finding good people willing to adopt a dog/cat or making/asking for a donation so that these dogs and cats could be treated(sterilization) or that they are given shelter. There are organisations willing to help you. A neuter and release program and good animal shelters with well educated personell is the best way. Just find some human way to end this! I met many people from the Ukraine and all of them were wonderful people. Your country has so many good things to offer and it would be a positive sign for the whole world if you end this slaughter. Please let your heart decide for the good and make this world a little better for everyone. We are ALL gods creation and we should act like that.

With respect,
εγω,εσυ,ολοι οσοι υπογραψουν!

Παρακαλώ αν καποιος γνωρίζει και καποιον αλλο τροπο για να βοηθήσουμε ας μας ενημερωσει με σχετικο σχόλιο!
πηγη

Μία γάτα που την έλεγαν Ρόκι ( ΒΙΝΤΕΟ)


Γάτα μαθαίνει μποξ από την τηλεόραση!




Κανονικά θα έπρεπε να γράψουμε έναν πρόλογο για το παρακάτω θέμα αλλά... τα λέει όλα ο τίτλος!
Μια γάτα βλέπει αγώνα μποξ στην τηλεόραση, σηκώνεται στα δύο πόδια και αρχίζει να δίνει κι εκείνη μπουνιές στον αέρα!
Πάντως εμείς επειδή είμαστε λίγο... δυσκολόπιστοι κρατάμε μια επιφύλαξη για το εάν ο χρήστης που το ανέβασε δεν έβαλε μια λεπτή κλωστή μπροστά από την γάτα, την οποία εμείς δεν μπορούμε να δούμε!

πηγη

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Το πιο γενναίο.... κουνέλι που έχετε δει


Το κουνέλι που βλέπετε στο βίντεο που ακολουθεί ίσως είναι το πιο γενναίο στον κόσμο, αφού τα βάζει με ζώα πολύ μεγαλύτερα από αυτό.




Στην προκειμένη περίπτωση κυνηγάει ένα κοπάδι με πρόβατα τα οποία όπως θα δείτε, προτίμησαν να μην το αντιμετωπίσουν, αλλά να το βάλουν στα πόδια.


http://www.newsbomb.gr